Estela i la Clau Màgica (2019)

 

Malèfica, ha robat el llibre dels mil mons. Peter Pan, amb l’ajuda dels seus amics, viatjarà fins al món real per aconseguir que l’Estela els ajudi a recuperar la màgia. Serà l’Estela la clau per restablir els seus mons? Deixeu volar la vostra imaginació i gaudiu de les aventures dels personatges més carismàtics de la vostra infància! Un teatre musical amb veus en directe ple de moments inoblidables. Obra escrita i dirigida per Àngel Miñana Prieto

Diner Molt Negre (2018)

 

Que faríeu si trobéssiu una cartera amb 7 milions d’euros, tot en bitllets usats i sense cap nom ni cap pista que fes saber de qui són? L’agafaríeu? La portaríeu a la policia? Fugiríeu del país? “Diner molt negre”, és una comèdia apta per a tots els públics, on un pobre treballador d’un banc, que l’únic que sap fer és actualitzar llibretes, es trobarà amb policies, investigadors, taxistes i molts mals entesos! Esteu atents i gaudiu d’una comèdia plena d’embolics. Obra dirigida per Abel Callau.

Amnèsia amb Regalènssia (2017)

 

Com pot afectar un Tapioles a la ment humana? Al Nemesi li agafa amnèsia! Durant la seva estança a l’hospital apareixerà un germà inesperat de l’altra part del món que complicarà encara més tot aquest enrenou. Una comèdia d’embolics fraternals que faran que tota la família vagi de bòlit! La regalèssia podrà ser la solució? Obra dirigida per Jordi Casanova.

Depressió (2016)

 

Olga és una dona rica, capritxosa i amb poder. Cansada de tots i cadascun dels luxes que hi ha a la seva vida, decideix obeir a la ironia de la seva psiquiatra; matar al seu pretendent. És aquí on començarà el misteri i els escabrosos embolics de tots i cadascun dels membres de la casa. Obra escrita per Estela Ferré i Royo i dirigida per Àngel Miñana Prieto.

Adrià, un Torero Català (2015)

 

Obra adaptada i dirigida per Àngel Miñana Prieto. L’Adrià ha de ser un torero de renom. La seva mare no vol, però el seu pare i oncle intentaran fer el possible per ajudar-lo. Una amiga del passat el destorbarà i una bona pallissa els aturarà! No us perdeu aquesta esbojarrada obra!

La Nit del Lloro (2014)

 

Obra adaptada i dirigida per Àngel Miñana Prieto. Que passa si es mort el lloro de l’Hermina? Tot un embolic de faldilles on en Pau tindrà que lidiar amb tota una historia plena de comèdia. Les portes i les finestres s’obriran per rebre a tota una sèrie de personatges que tenen pendents vides del passat i també del present. Una nit plena de lloros que no us podeu perdre!

Escenes de Matrimoni Ampostines 1.0 (2013)

 

Obra escrita i dirigida per Àngel Miñana Prieto. Escenes quotidianes que acaben sempre amb embolics. El matrimoni gran capaç de barallar-se per qualsevol cosa, el matrimoni mitja amb problemes d’embaràs, el matrimoni jove amb fogositat juvenil i la parella de nuvis amb la mare i la germana petita! Un embolic de parelles amb un final que no te’l passaràs!

Fresenda (2013)

 

Obra adaptada i dirigida per Àngel Miñana Prieto. Història medieval ambientada amb dos famílies enfrontades. La gran amistat de dos regnes trencada per les males llengües d’una esposa. Els moriscos i els cristians estan enfrontats. Una nena abandonada al convent de les monges de la Ràpita i un amor capaç de tornar a les arrels d’una princesa.

Francisca (2012)

 

Obra escrita i dirigida per Estela Ferré Royo. Un ambient socarrat, un amor del present i un amor del passat. Negocis embolicats, una veïna amb molts malts de caps… i un oncle molt espavilat que a la criada ha ensarronat! Obra còmica capaç de fer riure a tot el públic!

Records de la Nostra Terra (2011)

 

Obra escrita per Pep Soquet i dirigida per Estela Ferré Royo. Quatre parts basades amb les vivències de la gent del Delta de l’Ebre. La Plantada, la Sega, la Batuda i la Collita del Panís. Obra històrica i de caràcter popular amb un toc d’humor personal.

Lo Pretendent (2011)

 

Obra escrita i dirigida per Estela Ferré Royo. Una mare i una filla que sempre es barallen. Una jove en busca d’un home. Una criada enamorada d’un jove pretendent. Un matrimoni encarregat de la casa capaç d’embolicar la troca. Molts embolics personals. Deixat enlluernar per aquesta divertida obra.